Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλλονή - Κελλιά Τήνου 

Μετά από δύο χρόνια αναμονής, η ΕΕΑΑ εκπλήρωσε τη δέσμευσή της και μας παραχωρεί μέσω του Δήμου Τήνου ένα γερανοφόρο φορτηγό, που βρισκόταν σε ακινησία στον ΦΟΣΔΑ ΣΥΡΟΥ, για τη συλλογή του γυαλιού και γενικότερα για τη διευκόλυνση του έργου της ανακύκλωσης. Στις αρχές του επόμενου μήνα θα βρίσκεται στην Τήνο. 

Σας θυμίζουμε ότι η νέα μας έδρα βρίσκεται όπισθεν της SHELL Τήνου Τριποτάμου και ότι η διαλογή ανακυκλώσιμων συνεχίζεται δυναμικά. Η Κοιν. Σ.Επ προσέλαβε εποχιακό υπάλληλο στη διαλογή των ανακυκλώσιμων για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού.


Ο Δήμος και οι υπάλληλοι καθαριότητας συνεχίζουν να συλλέγουν τα υλικά από τους κάδους ακόμα και χωρίς το κατάλληλο φορτηγό. 

Η προσπάθειά τους αξίζει συγχαρητήρια. Για να διευκολύνουμε το έργο τους ακολουθούμε τις οδηγίες για σωστή ανακύκλωση στους κάδους διαχωρίζοντας τα υλικά στα 4 ρεύματα. Μπορείτε να φέρνετε και τις ηλεκτρικές σας συσκευές προς ανακύκλωση στο χώρο μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.