Μετά την πρόκριση των κορασίδων και κατάκτηση της 3ης θέσης στις Κυκλάδες τον περασμένο μήνα, ήταν σειρά των παγκορασίδων να αναμετρηθούν στο δικό τους Final 4.

Οι αγώνες έγιναν στις 22 & 23 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου.

Αναμετρήθηκαν οι 4 καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων (Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου, Α.Ο. Θήρας, Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου, ΑΜΣ Ζευς Φιλωτίου) σε 4 συναρπαστικούς αγώνες.

Στο πρώτο παιχνίδι εναντίον του ΑΜΣ Φιλωτίου Νάξου τα κορίτσια του Ποσειδώνα μπήκαν μουδιασμένα και δεν έπαιξαν καλά.  Η ομάδα της Νάξου μπήκε δυναμικά και έδειξε το υψηλό της επίπεδο παίρνοντας άνετα τη νίκη και αποκλείοντας τον Ποσειδώνα από τον τελικό.

Την επόμενη μέρα, στο παιχνίδι για την 3η-4η θέση, ο Ποσειδώνας ανέκαμψε και αντιμετώπισε στα ίσα την ομάδα της Σαντορίνης, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη, τερματίζοντας 4ος στις Κυκλάδες.

Η συμμετοχή και μόνο στο Final 4 ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Γιώργου Αλτουβά.  Η ομάδα συγκροτήθηκε ουσιαστικά πριν από λίγους μόνο μήνες και, με απούσα την βασική Αγνή Μεταξά λόγω τραυματισμού, κατάφερε να παίζει αγωνιστικό βόλλεϋ, τερματίζοντας 4η στις Κυκλάδες.

Τα παιδιά αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους και να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι την επόμενη σεζόν.

Καλό Καλοκαίρι!
Α.Ο Θήρας – Ποσειδώνας Τήνου 3-0 (25-17, 25-23, 25-18)

ΑΟ Θήρας: Μπάγια, Ζαγκάνι, Μπουρίκα , Τσαλάι, Γλέζου, Φουστέρη, Νταϊλάνι, Μουχάντρι, Φύτρου.

Ποσειδώνας Τήνου: Μεταξά , Γιαβρεδέλη, Βλαχάκη, Τάτση Ευφρ, Τάτση Ελισ, Αναστασιάδου Νιόβη, Ζενούνι, Σουράνη, Ντουρουντού.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.