Τα τυριά του «Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου» στην Θεσσαλονίκη και σ' όλη την Μακεδονία μέσω της «Trofelia».

Η Trofelia, από την ίδρυσή της το 2013 έως σήμερα, αναλαμβάνει ως συνδετικός κρίκος, την αντιπροσωπεία, εμπορία & διανομή υψηλής ποιότητας τροφίμων και εδεσμάτων, από επιλεγμένους και πλέον αξιόλογους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, ανταποκρινόμενη κάθε φορά στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, σχετικά με την οργάνωση και την τροφοδοσία τους.

Σήμερα η Trofelia, δημιουργεί ένα υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιο ελληνικών και διεθνών γαστρονομικών προϊόντων, προωθώντας και η ίδια την γαστρονομία ως τέχνη της απόλαυσης.

Eτσι στην εταιρεία εμπιστεύονται την τροφοδοσία και οργάνωσή τους, μικρά και μεγάλα καταστήματα πώλησης αλλά και μαζικής εστίασης.

Η εταιρία, με βάση την Θεσσαλονίκη, επιμένει ελληνικά, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, ωστόσο σκέφτεται και δρα παγκοσμιοποιημένα, και οι άνθρωποί της βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση για τις ποιοτικότερες και πιο εύγευστες τροφές.
Στην TROFELIA αναζητήστε την ΓΡΑΒΙΕΡΑ, την ΚΑΥΤΕΡΗ και το ΤΗΝΙΑΚΟ ΤΥΡΑΚΙ του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΤΗΝΟΥ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Λεωφ. Νίκης 33 54622, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 241 555 Fax: 2310 241 565
info@trofelia.gr
http://www.trofelia.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.