Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φίλους της σελίδας από όλη την Ελλάδα για τη συμπαράστασή σας.

Οι κάτοικοι της Τήνου καθημερινά μας εκφράζουν τη λύπη τους για το συμβάν, αλλά και μας γεμίζουν δύναμη καθώς δηλώνουν ότι συνεχίζουν να κάνουν ανακύκλωση δεν πρόκειται να σταματήσουν, αφού η κακόβουλη αυτή ενέργεια προς το νησί και την ανακύκλωση δεν τους πτοεί.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΕΛΛΙΑ μεταφέρθηκε και η νέα της έδρα βρίσκεται όπισθεν της SHELL Τήνου – Τριποτάμου. Εκεί μπορείτε να φέρνετε τα υλικά που έχετε προς ανακύκλωση.

Για την καλύτερη διαχείριση θα πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι τις παρακάτω οδηγίες: Φέρνουμε τα υλικά μας καθαρά και διαχωρισμένα σε 4 ρεύματα. Ερχόμαστε τις εργάσιμες μέρες και ώρες της ΚΟΙΝΣΕΠ. Δευτέρα ως Παρασκευή 8.00-14.00. Δεν απασχολούμε τους εργαζόμενους, δεν αφήνουμε τη σακούλα μας με τα υλικά εκεί για να τα ανακυκλώσει κάποιος άλλος, δεν αφήνουμε ανακυκλώσιμα υλικά έξω από το χώρο για να τα βρουν οι εργαζόμενοι το πρωί. Σεβόμαστε το χώρο, σεβόμαστε τις γειτονικές επιχειρήσεις και δεν δημιουργούμε σκουπίδια.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση να ξεπεράσουμε την δυσάρεστη αυτή συγκυρία.

Στη νέα έδρα μας μπορείτε επίσης να φέρνετε τις ηλεκτρικές συσκευές που έχετε προς ανακύκλωση.

Ο Ανδρέας και ο Αντώνης θα είναι εκεί και θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Ο Μάνθος, ο Δημήτρης, η Λήδα, ο Γιάννης και ο κος. Νικηφόρος είναι στη διάθεσή σας και το τηλέφωνό τους πάντα ανοιχτό, για να βοηθήσουν και να διαχειριστούν τυχόν προβλήματα και μεγάλους όγκους υλικών.

Η συμπαράστασή σας είναι συγκινητική.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας προτρέπουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την ανακύκλωση για το καλό του τόπου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.