Ο ΕΦΚΑ προκηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, για τη μίσθωση κτιρίου στην Τήνο, για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Αποκεντρωτικού Τμήματος Τήνου της Α' Τοπικής Διεύθυνσης Κυκλάδων του ΕΦΚΑ, συνολικής επιφάνειας χώρων 140 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%), εκ των οποίων: τα 100 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%) προορίζονται για χώρους κύριας χρήσης ενώ τα 40 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%) για χρήση αρχείων (μπορούν να βρίσκονται και σε υπόγειο). Ανώτατο όριο αιτούμενου μηνιαίου μισθώματος για τους χώρους κύριας χρήσης ορίζεται το ποσό των 7.00€/τ.μ. και για τους χώρους του αρχείου το ποσό των 2.00€/τ.μ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 27-06-2018 ημέρα Πέμπτη και ωρα 9.30 π.μ. στο Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης του ΕΦΚΑ (π. ΙΚΑ - ΕΤΑΜ) Ι. Κοτσώνη 6, Τήνος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης του ΕΦΚΑ (π. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) στην Τήνο και στο τηλέφωνο 22830-22270 από 8.00 μεχρι 14.00. Επίσης, στο link https://www.efka.gov.gr/el/diagonismoi, όπου υπάρχει η πλήρης προκήρυξη μαζί με τα τεύχη προδιαγραφών των κτιρίων του ΕΦΚΑ. Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.