Νίκη σήμερα για παγκορασίδες και πρόκριση στο Final 4.

Η ομαδα των παγκορασίδων κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ και να πάρει άξια την πρόκριση στο Final 4 Κυκλάδων.

Τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά, διόρθωσαν πολλά από τα λάθη των προηγούμενων εμφανίσεων και έδειξαν μια συγκροτημένη ομάδα.

Έτσι φέτος, για πρώτη φορά στη ιστορία του, ο Ποσειδώνας προκρίνεται σε 2 Final 4 (κορασίδες/παγκορασίδες) και μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στις Κυκλάδες για τις κορασίδες, είναι η σειρά των παγκορασίδων να βάλουν στόχο την πρώτη θέση.

Σημαντική ήταν η παρουσία γονέων και φίλων και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Αποτελέσματα σετ: 25-13, 25-23, 25-19

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Αλτουβάς Γιώργος): Τάτση Ευφροσύνη, Γιαβρεδέλη Φρ., Ντουρουντού Λ., Πλυτά Αικ., Τάτση Ελισάβετ, Αναστασιάδου Νιόβη, Σουράνη Γεωργία, Βλαχάκη Μαρίνα, Αμοιραλή Μαρία, Σουράνη Μαρ-Αν., Νικολοπούλου Μ-Π.

Α. Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ : (Μαραγκός Σταύρος): Βαλβή Α-Μ, Καμπαξή Κυρ., Κουτσού Νατ., Ξαγοράρη Ελ., Ρούσσου Εύα, Σταυροπούλου Αγ., Καλούδη Αγγ., Καραγιάννη Αν., Ρηγούτσου Βαλ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.