Κάτοικοι Αθηνών θα γίνουν για το επόμενο πενθήμερο οι παίδες και οι κορασίδες του Περιστεριώνα. Τα δύο αγωνιστικά τμήματα υποδομής του συλλόγου της Τήνου θα εκπροσωπήσουν τις Κυκλάδες, ως πρωταθλητές και πρωταθλήτριες στις κατηγορίες στους στον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ιωάννης Νοταράς

Οι αποστολές με επικεφαλής τους προπονητές των δύο τμημάτων, τον Αντώνη Βιδάλη και τον Παναγιώτη Σιώτη, το μέλος της διοίκησης Μαργαρίτα Βουγιουκλή και η συνοδός Αγγελική Λαμπροπούλου θα αναχωρήσουν από το νησί της Μεγαλόχαρης το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ. με το επιβατηγό πλοίο “Θεολόγος Π.” και μέσω Μυκόνου θα φτάσουν στην Ραφήνα.

Κατά την άφιξή τους, στο λιμάνι της ανατολικής Αττικής, οι δύο ομάδες θα μετακινηθούν προς Χαϊδάρι και Μετς με πούλμαν, ώστε να παίξουν τα ματς της 1ης τους αγωνιστικής, όπου ξεκινούν και τα δύο στις 7:00 μ.μ. Πρώτος αντίπαλος για τους παίδες του Αντώνη Βιδάλη είναι οι Ίωνες Χίου στο κλειστό γυμναστήριο “Χ. Αγγουράκης” του δήμου Χαϊδαρίου, ενώ για τις κορασίδες του Παναγιώτη Σιώτη ο Διαγόρας Ικαρίας στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στο Παγκράτι.


OΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί ο Περιστεριώνας στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στους αγώνες που θα δώσουν τα δύο αγωνιστικά τμήματά του.

Οι παίκτες που θα στηριχθεί ο Αντώνης Βιδάλης είναι οι εξής: Βιδάλης Κοσμάς, Πάντζι Έντυ, Σακελλαρόπουλος Νικήτας, Χάλαρης Λεωνίδας, Καμολίνος Γιάννης, Χαρικιόπουλος Γιάννης, Μπον Σάββας, Σπεντζάρης Γιάννης, Δεσύπρης Μάνθος, Τσουλχάι Νικόλας, Μπον Νίκος και Τζες Γιάννης.

Οι αθλήτριες που θα στηριχθεί ο Παναγιώτης Σιώτης είναι οι εξής: Δέσποινα Καλογεράκη, Ελένη Μπρουντζάκη, Ναταλία Μπινιάκου, Σάρα Καμπέρι, Φώτω Μαραγκού, Μαρίνα Λούβαρη, Ελίνα Φωσκόλου, Αναστασία Βοϊνά, Ελισάβετ Τριαντάφυλλου, Άννα Λούβαρη, Μαρία Κλαυδιανού και Ελίνα Πλυτά.

ΑΝΤ. ΒΙΔΑΛΗΣ: ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ

Αντώνης Βιδάλης και Παναγιώτης Σιώτης μίλησαν λίγο πριν αναχωρήσουν από την Τήνο για την πρωτεύουσα, στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για την παρουσία του Περιστεριώνα στο γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προετοιμασία και προσπάθεια των παιδιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βιδάλης και πρόσθεσε: «Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία, αλλά και ευλογία την συμμετοχή μας και ευχαριστώ πολύ εγώ προσωπικά, αλλά και τα παιδιά το ΔΣ για την προσπάθεια τους να μας οργανώσουν όσο καλύτερα μπορούν σε μία πολύ δύσκολη εποχή όσον αφορά την εύρεση ξενοδοχείου στην Αθήνα».

Και κατέληξε: «Όσον αφορά την αγωνιστική δράση, πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προσεγγίζοντας φάση κάθε αγώνα, με στόχο όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας! Σίγουρα το επίπεδο είναι πολύ πιο υψηλό από αυτό των Κυκλάδων οπότε βαστάμε μικρό καλάθι προκειμένου να μην απογοητευθούμε από τίποτα. Γυρίζοντας πίσω θέλουμε τα παιδιά μας να είναι πρώτα απ' όλα υγιή με την βοήθεια της Παναγίας μας και κατά δεύτερον γεμάτα εμπειρίες που ευχόμαστε να τους συνοδεύουν …δυνατά σ' όλη τους την ζωή».

ΠΑΝ. ΣΙΩΤΗΣ: ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παναγιώτης Σιώτης, ο οποίος επεσήμανε: «Χαιρόμαστε που θα βρεθούμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων ως πρωταθλητές Κυκλάδων. Πρώτα από όλα και κυριότερο να τελειώσουμε τα πέντε αυτά παιχνίδια και να είμαστε υγιείς! Ευελπιστούμε να ευχαριστηθούμε αυτά τα παιχνίδια και να το διασκεδάσουμε. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με όλες μας τις δυνάμεις και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από κάθε παιχνίδι προσπαθώντας να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Περιστεριώνα και το μπάσκετ του νόμου μας! Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες με υγεία πάνω απ όλα».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ:

15/6 (7:00 μ.μ.): Ίωνες-Περιστεριώνας

16/6 (3:00 μ.μ.): Περιστεριώνας-Ηράκλειο

17/6 (2:00 μ.μ.): Κάλυμνος-Περιστεριώνας

18/6 (3:00 μ.μ.): Περιστεριώνας-Αναγέννηση

19/6 (2:00 μ.μ.): Αίολος-Περιστεριώνας

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

15/6 (7:00 μ.μ.): Διαγόρας-Περιστεριώνας

16/6 (3:00 μ.μ.): Περιστεριώνας-Αιγέας Πλ.

17/6 (2:00 μ.μ.): Αιγέας Χ.-Περιστεριώνας

18/6 (4:00 μ.μ.): Περιστεριώνας-Χανιά

19/6 (2:00 μ.μ.): Ιπποκράτης-Περιστεριώνας

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.