Σε ρυθμούς Tinos Running Experience κινείται από σήμερα και για τις επόμενες δύο ημέρες το νησί της Τήνου. Η αρχή γίνεται από αύριο, 07 Ιουνίου με το Pasta Party στο χωριό των Λουτρών. Το Party αφορά τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους αγώνες δρόμου του Ημιμαραθωνίου και των Tinos Fun Run 10 χλμ. & 5 χλμ.

Το Pasta Party κάθε χρόνο γίνεται και σε ένα διαφορετικό χωριό της Τήνου. Το 2014 έγινε στο χωριό Στενή, το 2015 στο χωριό Αγάπη, το 2016 στο χωριό Κώμη, το 2017 στο χωριό Φαλατάδος και το 2018 στο χωριό Κέχρος.

Ο σύλλογος του χωριού με την πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των γυναικών μαγειρεύουν με τηνιακά προϊόντα παραδοσιακές συνταγές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αθλητών, προσφέρουν άφθονο ντόπιο κρασί και ζωντανή νησιώτικη μουσική, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές και στους συνοδούς τους να γνωρίσουν τα χωριά, τη γαστρονομία, το κέφι και τη φιλοξενία της Τήνου και των κατοίκων της.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.