«Όλα είναι έτοιμα για την πέμπτη διεξαγωγή του TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2019, και το πανέμορφο νησί της Τήνου είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί και να σου προσφέρει μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία. Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Pasta party

Και φέτος την παραμονή του αγώνα, Παρασκευή 7 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί Pasta Party, με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους δρομείς και τους συνοδούς τους.
Το Pasta Party θα γίνει στο χωριό Λουτρά, στον προαύλιο χώρο της Μονής Ουρσουλινών, και οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, μπροστά από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο.

Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:1) 21:15, 2) 21:45, 3) 22:15

Παρακαλούμε να προτιμήσετε τα πρώτα δρομολόγια, ώστε το τελευταίο να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τους συνοδούς του βραδινού πλοίου.

Συμβουλή: Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου κάποιο μπουφάν ή ζακέτα καθώς λόγω της θέσης που βρίσκεται το χωριό και της ώρας, ενδέχεται η θερμοκρασία να είναι σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής


Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου, από όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης και το αναμνηστικό t-shirt συμμετοχής

Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου 

θα πραγματοποιηθεί από το θεατράκι στο χωριό Βώλαξ στις 17:30.

Η διοργάνωση θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων μόνο από τη Χώρα της Τήνου, και τα οποία θα ξεκινήσουν από το λιμάνι, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, στις 16:00 μ.μ. και στις 16:20 μ.μ.

Όσοι δρομείς επιθυμούν θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα λεωφορεία έτσι ώστε να μεταφερθούν στον τερματισμό.

Τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να είναι κλεισμένα με ασφαλή τρόπο σε τσάντα ή σακίδιο στο οποίο θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο που θα βρείτε στον φάκελο με τον αριθμό σας.

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run
Η εκκίνηση των αγώνων των 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που θα αποτελέσει και τον τερματισμό όλων των αγώνων.

Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων έχουν ως εξής:
Special Run: 17:15
Kids Run 1K: 17:15 - 1η-3η Δημοτικού
Kids Run 1K: 17:25 - 4η-6η Δημοτικού - 1η-3η Γυμνασίου
Fun Run 5K: 17:45
10K Run: 17:45

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.