Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην «3η Μικρή Biennale σύγχρονης τέχνης – Εικαστική περιπλάνηση στο Μουντάδο» που θα διεξαχθεί από 20 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου 2019 στο χωριό ΜΟΥΝΤΑΔΟΣ με θέμα «ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ». 

10 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα έργο που εμπνεύστηκαν ειδικά για το γεγονός. Guest Star ο Αμερικανός καλλιτέχνης KOOL KOOR, που «για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Κυκλάδες – Τήνος – Μουντάδος», θα δημιουργήσει ένα έργο στο χωριό*, σε μια περφόρμανς που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εγκαινίων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 20 Ιουλίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 στην αίθουσα του χωριού. Θα προηγηθεί η ολοκλήρωση του έργου στο δρόμο από τον KOOL KOOR από τις 18:30 έως 19:00 με την παρουσία του κόσμου, ο οποίος στη συνέχεια από 19:00 έως 20:00 μπορεί να επισκεφθεί όλη την έκθεση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ιδέα έκθεσης: Mireille Liénard (Βέλγιο) και Philippe Fraisse (Γαλλία). Επιμέλεια έκθεσης: Mireille Liénard, Σκηνοθεσία: Philippe Fraisse Διοργάνωση: «Σύνδεσμος των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων»

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

* πέτρινη στάση λεωφορείων ευρισκόμενη στον αμαξωτό δρόμο, δίπλα από την δεύτερη κεντρική είσοδο του χωριού


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.