Το Σάββατο, 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη της «3η Μικρή Biennale σύγχρονης τέχνης – Εικαστική περιπλάνηση στο Μουντάδο» η οποία θα διαρκέσει έως 24 Αυγούστου με θέμα «Διασταυρώσεις».

Τα έργα φέτος προέρχονται από δέκα διαφορετικούς καλλιτέχνες, από εννέα διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής: Marco BADOT (ΗΠΑ), Roby COMBLAIN (Βέλγιο), Nikos PAPADOPOULOS (Ελλάδα), Juan PAPARELLA (Αργεντινή), Christian ISRAEL (Χιλή / Γερμανία), Barbara CLAUS (Καναδάς), Laure FORET (Γαλλία), Silvia BAUER (Αυστρία), Elizabeth ARO (Αργεντινή / Ιταλία) και Mariana BISTI (Ελλάδα)


Ο επισκέπτης θα έχει στο χέρι του ένα φυλλάδιο-οδηγό γραμμένο από τη μία όψη στα Ελληνικά και από την άλλη όψη στα Αγγλικά. Ο «οδηγός» θα καθοδηγεί τον επισκέπτη μέσα από τα στενά και τις καμάρες του όμορφου χωριού μας, στα σημεία που εκτίθενται τα έργα και θα αναφέρει λίγα λόγια για το κάθε έργο και για τον καλλιτέχνη του.

Η έκθεση μετά το Μουντάδο θα παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες, στη Galerie Martine Ehmer, 200 Rue Haute 1000 Brussels, όπως έγινε και με τις δύο προηγούμενες (2015 και 2017).

Θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτηση επί του θέματος ...


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.