Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Τήνου σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», στη Στενή, στην Κώμη, στον Πύργο και στο Κέντρο Υγείας της Τήνου το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουνίου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε εις μνήμην Νικολάου Ελ. Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στην Ενοριακή Αίθουσα του Αγίου Νικολάου της Τοπικής Κοινότητας Στενής, στην Ενοριακή Αίθουσα του Αγίου Ιωάννου της Τοπικής Κοινότητας Κώμης, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου και στο Κέντρο Υγείας Τήνου και συμμετείχαν συνολικά κοντά στα 300 άτομα.Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι τη σημασία αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς. Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι οι καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας για αίμα είναι μεγάλες και υπερβαίνουν την μέχρι τώρα προσφορά. Και κυρίως ότι δεν θα πρέπει να φτάσει το κακό στην πόρτα μας για να ευαισθητοποιηθούμε.

ΓΙΝΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.