Ορφέας και Ευρυδίκη, μία εξαιρετική παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου, την Τετάρτη 31/7 στο Θέατρο στον Κουμάρο. Όσοι αγαπούν το σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο, θα έχουν τη τύχη να παρακολουθήσουν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του χειμώνα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου.

Μετά τη sold out επιτυχία στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και του Θησείου, Το πιο απαρηγόρητο love story όλων των αιώνων, ο Ορφέας και η Ευριδίκη, ζωντανεύει σε μια σπαρακτική ποιητική αφήγηση για την ατόφια, οικουμενική, διαμπερή αγάπη που κάθε εμβληματικό ή καθημερινό ερωτευμένο ζευγάρι πεθαίνει να ζήσει

31 Ιουλίου, στο Θέατρο στον Κουμάρο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ.

Προπώληση στο Παρτέρι (Χώρα) και το Μουσείο Κώστα Τσόκλη

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μπογδάνος αναπαριστά έναν άλλο “Άλλο Κόσμο” που διατηρεί με καθαρότητα και ευαισθησία το παραμυθένιο και συγκινησιακό φορτίο του μύθου των διαχρονικών εραστών, αλλά ταυτόχρονα στέκει ωμά στο σήμερα λες και η Ιστορία ξανασυνέβη προχθές, σε λίγο, τώρα ή αύριο. Η βία και το απροσδόκητο επανεξετάζονται μέσω μίας διάφανης, λιτής, απογυμνωμένης οπτικής, άλλοτε τρυφερής κι άλλοτε άγριας και θνητής, παρασέρνοντας τον θεατή στο θεοσκοτεινό ταξίδι του ανυπόμονου αοιδού που με την Αγάπη του κερδίζει για λίγο τον Άδη και με τον “Άδη” του χάνει για πάντα την Αγάπη.

Ποιος είπε πως δεύτερη ζωή δεν έχει; Έχει αν το θέλεις πολύ. Αν όμως δεν χειριστείς με σεβασμό τη δεύτερη ζωή στον Έρωτα, παραμονεύει και δεύτερος θάνατος. Κι αν ο Έρωτας στέκει μόνο έτσι, μόνο “μέχρι θανάτου”; Αντέχεις να τον ξαναζήσεις;

Σκηνοθεσία & Δραματουργική επιμέλεια Δημήτρης Μπογδάνος
Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και Ευθαλία Παπακώστα
Σκηνικά-κοστούμια Λυδία Κοντογιώργη
Φωτισμοί Σάκης Μπιρμπίλης
Ειδικός Συνεργάτης Ιωάννα Νασιοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη Κωνσταντίνος Κουνέλλας
Συντονισμός παραγωγής Μαρία Δημητρίου
Φωτογραφίες Γιάννης Ζάχος.

Λόγω του είδους της παράστασης, θα γίνονται δεκτά παιδιά άνω των 6 ετών.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.