Ο Δημήτρης Σγούρος και το Tino Argentino Team θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήρθατε στην Τήνο για το  φεστιβάλ αργεντίνικου τάνγκο TINOS AIRES 2019 που έλαβε χώρα το  τριήμερο 19-22 Ιουλίου. Φίλοι από Σύρο, Τήνο, Αθήνα, Πάτρα, Ιταλία και Αργεντινή έδωσαν ραντεβού στην Τήνο.

Το Tinos Aires είμαστε όλοι εμείς, γιατί ο καθένας έφερε μαζί του την καλύτερη διάθεση και ενέργεια και συνέβαλε στο να περάσουμε τέλεια. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τα δύο ζευγάρια Χριστίνα & Rojer και Πέγκυ & Ariel, για το εντυπωσιακό show και τα μαθήματα, τη Χριστίνα Αραμπατζή που είναι πάντα γελαστή στην κονσόλα αλλά και στο μάθημα τεχνικής και φυσικά τον ιστιοπλόο dj Βασίλη Νότη που έρχεται σαν άνεμος πάντα στην Τήνο για να μας ταξιδέψει με τις τάντες του.

Το κρασί του φίλου Χρήστου Μπαραφάκα έρεε άφθονο και το IDEA του ταξίδεψε με τους προσκεκλημένους μας στις αποσκευές τους για να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν ξανά και να θυμηθούν την Τήνο. Η μπύρα NISSOS μας δρόσισε, και ο κος. Χάλαρης μας γλύκανε με το παστέλι του και τα τηνιακά γλυκά του. Μοναδικά κοσμήματα από μάρμαρο της Art Gallery Denou προσφέρθηκαν στις χορεύτριες των show και δώρα από την Άννα Βιδάλη Ναυτιλιακά στους Αργεντίνους  χορευτές.

Οι Φραγκίσκες και το Μικρό Καράβι ταξίδεψαν γαστρονομικά με ντόπια εδέσματα τους προσκεκλημένους μας, ενώ σνακ και καφέδες πρόσφεραν το ΠΙΚ ΝΙΚ, η ΑΡΤΟΜΑΝΙΑ, το Argys, και η Λαδόκολλα.

Ο μοναδικός ιδιωτικός χώρος στη boca του λιμανιού της Τήνου στον οποίο έγινε η μιλόνγκα καλωσορίσματος, ήταν παραχώρηση του Δημήτρη Λούβαρη (Σαλβαράς) ενώ ποιοτικά είδη εστίασης προσέφερε ο Γιώργος Αμοιραλής (EXO CATERING) . Η εταιρία Σκλαβενίτης υποστήριξε και αυτή την εκδήλωση μας, η επιχείρηση του Πέτρου Βιδάλη προσέφερε τα νερά και η επιχείρηση του Φραγκίσκου Δελατόλα σνακς.

Ο Παναγιώτης Πρασάς και το ξενοδοχείο ANTHEA φιλοξένησαν τη μιλόνγκα Σαββάτου  επενδύοντας τη βραδιά με νοτιαμερικάνικες γεύσεις  και εκλεκτά κρασιά, ενώ πρόσφεραν μοναδική εμπειρία spa στις κυρίες του tango. Ο χώρος του ξενοδοχείου υπό το φως του φεγγαριού ήταν  μαγευτικός. Ο Στέλιος Παπαδόπουλος και η Όλγα Γρηγόρα αιχμαλώτισαν στο φακό της φωτογραφικής τους στιγμές από το Φεστιβάλ.

Όλα τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο που μας παραχώρησε φιλικά η Ιωάννα Ζάρπα.                     

Highlight του τριημέρου ήταν η εκδρομή με το πολυτελές van του trippy.gr και του Γιάννη Βιδάλη που μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε στους επισκέπτες φίλους μας τις ομορφιές της Τήνου, οι οποίοι μαγεύτηκαν και μας έβαλαν να δεσμευθούμε ότι θα οργανώσουμε πάλι το TINOS AIRES και μας υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα ξαναέρθουν.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Στην ομάδα @tinoargentino team στο Facebook, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επόμενες δράσεις και μαθήματα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.