Τα Νέα της Καρδιανής
Αδελφότητας Τηνίων Καρδιανιωτών «Η Αγία Τριάς»

Τον χειμώνα που μας πέρασε προχωρήσαμε στην επισκευή – αντικατάσταση της πέργκολας της αυλής του Πολιτιστικού Κέντρου μας, η οποία είχε μερικώς καταστραφεί από οδηγούς οι οποίοι είχαν γκρεμίσει τις μάντρες στον δρόμο.

Κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί και το υπόλοιπο τμήμα, το οποίο είχε υποστεί μεγάλη φθορά από τα χρόνια. Μεγάλος αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια ήταν ο κος Αθανάσιος Μαρτίνος και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θέλει να εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη στον κο Αθανάσιο Μαρτίνο για αυτή την ανιδιοτελή προσφορά του. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία «Νικόλαος Τριαντάφυλλος», Σιδηροκατασκευές-Αλουμινοκατασκευές η οποία προσέφερε στον Σύλλογό μας δωρεάν, το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών αντικατάστασης.

 Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Συμβουλίου και του Συλλόγου μας οι οποίοι προσέφεραν και τοποθέτησαν φωτισμό και ηλεκτρολογική εγκατάσταση στην νέα πέργκολα και στην αυλή του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

ΠΗΓΗ: Τα Νέα της Καρδιανής

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.