Με κάθε επιφύλαξη προχωρούμε στην παρούσα ανάρτηση με δεδομένο ότι η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων σταυροδοσίας είναι στο 72.48%. Πάμε να δούμε τι έκαναν οι Τηνιακοί Υποψήφιοι στις χθεσινές Εθνικές Εκλογές.

Νέα Δημοκρατία
Ο Φίλιππος Φόρτωμας από τα Υστέρνια Τήνου βρίσκεται (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) εντός βουλής. Είναι στην τρίτη (3η) θέση των Κυκλάδων με περισσότερους από 4.500 ψήφους (επαναλαμβάνουμε, η ενσωμάτωση δεν είναι στο 100%) στην πρώτη θέση των Κυκλάδων βρίσκεται ο κος Βρούτσης, και στη δεύτερη η κα. Μονογυιού

Άρα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στη βουλή μπαίνουν:

α) Βρούτσης Ιωάννης
β) Μονογύιου Αικατερίνη
γ) Φόρτωμας Φίλιππος

ΣΥΡΙΖΑ
Η Ρήγου Ειρήνη από τον Ταραμπάδο βρίσκεται στην τελευταία θέση των υποψηφίων έχοντας μαζέψει συνολικά περισσότερους από 2.000 ψήφους. Ωστόσο, δεν εξελέγχεται διότι η μια (1) έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες την καταλαμβάνει ο Συρμαλένιος Νικόλαος

Άρα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στη βουλή μπαίνει

α) Συρμαλένιος Νικόλαος

ΚΙΝΑΛ
Ο Χρήστος Πολατσίδης βρίσκεται και αυτός στην τελευταία θέση των αποτελεσμάτων του κόμματος τους μαζεύοντας περίπου 500 ψήφους. Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα έχει κάποιο εκπρόσωπο του από Κυκλάδες στη νέα σύσταση της Βουλής.

ΚΚΕ
Η Πρωτόπαπα Φραντζέσκα είναι στην πρώτη θέση των Κυκλάδων στο Κομμουνιστικό κόμμα μαζεύοντας περίπου 600 ψήφους αλλά δεν εξελέγχεται βουλευτής διότι το ΚΚΕ δεν κατέλαβε έδρα στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Ο Χαραλαμπόπουλος Πέτρος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 303 ψήφους και αυτός ο υποψήφιος μένει εκτός Βουλής διότι, το κόμμα του δεν κέρδισε έδρα στις Κυκλάδες.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση επί τους θέματος. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.