Η Νέα Δημοκρατία ήταν η νικήτρια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Πετυχαίνοντας μάλιστα και την αυτοδυναμία. Η Τήνος για ακόμα μια φορά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο «γαλάζιο στρατόπεδο» με το 40% των ψήφων του νησιού να ανήκουν σε αυτή. Εμπιστοσύνη όμως και στον Τηνιακό, Φίλιππο Φόρτωμα.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας με καταγωγή από τα Υστέρνια είναι πλέον Βουλευτής Κυκλάδων λαμβάνοντας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Πρωτοδικείου Σύρου, 5.905 ψήφοι και συμπληρώνει την τρίτη έδρα της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες πίσω από τον Υπουργό -πλέον- Γιάννη Βρούτση και την Κατερίνα Μονογυιού.

Μάλιστα, ο ίδιος σε ανακοίνωση του ανέφερε χαρακτηριστικά «Αναλαμβάνω πλέον μια μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπήσω τον περήφανο λαό των Κυκλάδων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε τα νησιά μας να βρουν τη θέση που τους αξίζει. Αυτό θα πράξω με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον».

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.