Πρόγραμμα
Εορτασμού 197ης Επετείου του Οράματος της Οσίας Πελαγίας

Δευτέρα 22η Ιουλίου 2019

Ώρα   8 μ.μ. Τέλεση Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β΄.


Τρίτη 23η Ιουλίου 2019

Ώρα   6 π.μ. Τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Ώρα   7 π.μ. Γενική κωδωνοκρουσία όλων των I. Ναών της πόλεως Τήνου.

Λιτανευτική πομπή της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης με πλήρη εκκλησιαστική τάξη μέχρι την πλατεία Ελευθερίας, από όπου και θα μεταφερθεί δι’ αυτοκινητοπομπής στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου.

Ώρα   9 π.μ. Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Οσίας Πελαγίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, όπου και η Χαριτόβρυτος κάρα Αυτής.

Ώρα 11 π.μ. Μοναστηριακή Δοχή προς άπαντας.

Ώρα   6 μ.μ. Τέλεση Εσπερινού στον Ιερό Ναό της Οσίας Πελαγίας.

Ώρα   7 μ.μ. Λιτανευτική πομπή της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης πεζή στην πόλη της Τήνου.

Ώρα    9 μ.μ. Υποδοχή της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της πόλεως, λιτάνευση με πλήρη εκκλησιαστική τάξη στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, αφού προηγουμένως αναπεμφθεί δέηση από της εξέδρας της Πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του πανηγυρικού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.