Το «αρχαιοελληνικό» ΟΜΜΑ, προσγειώνεται στην Τήνο, τη μούσα του Αιγαίου!!!

Μια καινούργια πνοή δίνει λίγο έξω από τη χώρα της Τήνου το ΟΜΜΑ. Ένα μαγικό αμφιθεατρικό σημείο, απ’ όπου μπορείς να δεις ολόκληρη την ομορφιά της Τήνου!!!

Η εκθαμβωτική θέα και λάμψη του σημείου, είναι και η έμπνευση του ονόματός του που προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη ομμα (μάτι).

To νέο Bar Restaurant στην καρδιά της Τήνου έχει έρθει για να συναρπάσει… Στο γευστικό κομμάτι τα παραδοσιακά Τηνιακά υλικά έχουν τον πρωταρχικό ρόλο και δένουν αρμονικά στις συνταγές cocktail και φαγητού.

Από το πρωί η ομάδα του ΟΜΜΑ θα είναι εκεί με παραδοσιακές πίτες, ομελέτες και γλυκά…. ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη σκυτάλη παίρνουν δημιουργικά πιάτα όπως

- Carpaccio μόσχου με αρωματισμένη μουστάρδα,
- Δροσερό καρπούζι με ωριμασμένη γραβιέρα Τήνου, πούδρα από λούζα
- Ραβιόλι γαρίδας σε κρέμα πορτοκάλι

Με την υπογραφή του Θοδωρή Παυλόβ!!!

Στο Bar δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα Cocktail… όπου ο Παναγιώτης Καναβέταςέχει επιμεληθεί μια λίστα εμπνευσμένη από τηνΤήνο, ωςμούσα τουΑιγαίου. Το πετιμέζι, η μαρμελάδα ντομάτα και οι αγκινάρες λειτουργούν σαν μια πανδαισία χρωμάτων, σχηματίζοντας μια λίστα με τις9 Μούσες….

Η αρχιτεκτονική του ΟΜΜΑ, επιμέλεια της 9-DESIGN, είναι εμπνευσμένη από τουςπερίφημους περιστεριώνες της Τήνου. Οι περίτεχνες συνθέσεις με βάση τον κύκλο και τα τρίγωνα, έχουν δέσει αρμονικά με το χαρακτηριστικό λευκό των Κυκλάδων, συνδυασμένο με τηνακατέργαστη ξυλεία και την παραδοσιακή κεραμοτεχνία.

Όσο για τις μουσικές… Το ΟΜΜΑ είναι έτοιμο φέτος το καλοκαίρι να μας διασκεδάσει με αρκετά live, και γνωστούς guestdj’s της Αθηναϊκής και παγκόσμιας σκηνής!!!

Πίσω από το ΟΜΜΑ, βρίσκεται η ομάδα του OLD DOG, με μοναδικό σκοπό να προβάλει την Τηνιακή παράδοση και γεύση, από τη… δική τους οπτική γωνία!!!

Διεύθυνση: Λεωφ. Τριποτάμου, Τήνος 842 00
Τηλέφωνο: 2283 026673
Facebook: @omma tinos
Instagram: @ommatinos
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.