Αγαπητά μας Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας

Σας καλούμε να προσέλθετε στο Φυτώριο του Συλλόγου μας, για την παραλαβή των δασικών δενδρυλλίων που χρειάζεστε, με την συμβολική τιμή 2€ ευρώ για κάθε δενδράκι, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των λειτουργικών δαπανών του φυτωρίου και του Θερμοκηπίου της χαρουπιάς.

Διαθέτουμε (ΧΑΡΟΥΠΙΕΣ, πεύκα, κυπαρίσσια, κυανόφυλλα, καζουαρίνες, ακακίες, πικροδάφνες, μηδική, φοίνικες, λατάνια, ευκαλύπτους, δενδρολίβανο, σπάρτο, ακακίες, φραγκοσυκιές, Αλόη, Αλμυρίκια, κλπ). Επίσης Κωρονέικες ελιές με 5€ για κάθε μία.
Το φυτώριο-θερμοκήπιο το οποίο φροντίζει επιμελώς ο φοιτητή της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών κ. Στυλιανός Φλωράκης, θα είναι ανοικτό στο κοινό, κάθε πρωί 8 με 11πμ από Δευτέρα έως και Παρασκευή ενώ τις άλλες μέρες και ώρες, κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο, στο τηλ 6948552298.

Αυτή την εβδομάδα αποκτήσαμε τρία νέα Μέλη. Πρόκειται για τους Καταστηματάρχες Γεώργιο Νάζο «ΑΖΖΟΥΡΟ», Ιωσήφ Ζαλώνη «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» και Παύλο Μπάϊμπά «ΔΡΑΚΟΝΗΣΙ» .

Ευχαριστούμε θερμά τους Παραπάνω και παρακαλούμε τους νέους επιχειρηματίες να ακολουθήσουν τα βήματά τους, για να αυξήσουμε το πράσινο στο νησί μας , να διαδώσουμε την χαρουπιά στον τόπο μας και να Κάνουμε μια νέα αρχή στην αναπαλαίωση των περιστεριώνων .

Εγγραφή –συμμετοχή στον ιστορικό Σύλλογο, 10€ το χρόνο.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΖΗΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.