Η έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο χωριό μας έγινε με τον «Καραγκιόζη, κυνηγό φαντασμάτων» (28 Ιουνίου), στο θέατρο του χωριού, από το θέατρο σκιών του Αθανασίου. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο παραστάσεις (Ιούλιος και Αύγουστος), χωρίς όμως ακόμη να έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η ημερομηνία που πρέπει να κρατήσετε πάντως είναι η 11η Αυγούστου (Σάββατο), όπου από τις 10 το βράδυ και για τρεις ολόκληρες ώρες, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, θα ακούσουμε ζωντανά την ιδιαίτερη μεταλλική δομή ενός σαξοφώνου που θα παίζει αποκλειστικά για μας! Η μαγική ιδέα του Νίκου και η άμεση ανταπόκριση του Ιωσήφ, μας έχει ήδη δημιουργήσει μια γλυκιά αδημονία. Επικρατέστερο σημείο για το μουσικό event, το γήπεδο μπάσκετ.

Είσοδος 5 ευρώ.

Εφέτος, λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν δουλεύτηκε κάτι από νωρίς. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η παράδοση θα σπάσει... Γύρω στις 10 Αυγούστου, θα γίνει το παραδοσιακό κυνήγι θησαυρού, που όλοι περιμένουμε. Ο Παύλος δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ!


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.