Στο πλαίσιο της 3ης Μικρή Biennale Σύγχρονης Τέχνης στο Μουντάδο Τήνου πραγματοποιήθηκε επισκευή της στάσης επιβατών. Όπως βλέπεται και στη σχετική φωτογραφία, πραγματοποιήθηκε εξωτερικό καλοπισμός της στάσης και εσωτερικά βάφτηκε. Το έργο είναι του Αμερικανού Kool Koor, 3η Biennale στο Μουντάδο.

Έργα του Kool KOOR κοσμούν όλες τις μεγάλες πλατείες – δρόμους – κτίρια μεγάλων κρατών της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας. Ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί κατά την διάρκεια της δημιουργίας του έργου. Το έργο θα παραμείνει «μόνιμα» στο χωριό μας και βέβαια θα είναι μέρος της έκθεσης έργων τέχνης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΒΙENALLE

Τα έργα φέτος προέρχονται από δέκα διαφορετικούς καλλιτέχνες, από εννέα διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής: Marco BADOT (ΗΠΑ), Roby COMBLAIN (Βέλγιο), Nikos PAPADOPOULOS (Ελλάδα), Juan PAPARELLA (Αργεντινή), Christian ISRAEL (Χιλή / Γερμανία), Barbara CLAUS (Καναδάς), Laure FORET (Γαλλία), Silvia BAUER (Αυστρία), Elizabeth ARO (Αργεντινή / Ιταλία) και Mariana BISTI (Ελλάδα)

Ο επισκέπτης θα έχει στο χέρι του ένα φυλλάδιο-οδηγό γραμμένο από τη μία όψη στα Ελληνικά και από την άλλη όψη στα Αγγλικά. Ο «οδηγός» θα καθοδηγεί τον επισκέπτη μέσα από τα στενά και τις καμάρες του όμορφου χωριού μας, στα σημεία που εκτίθενται τα έργα και θα αναφέρει λίγα λόγια για το κάθε έργο και για τον καλλιτέχνη του.

Guest Star της φετινής εκδήλωσης είναι ο Αμερικανός καλλιτέχνης Kool KOOR (ΗΠΑ). Ο παγκοσμίου φήμης Αμερικανός καλλιτέχνης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δημιουργεί, με τη μοναδική ιδιαίτερη τεχνοτροπία του, ένα έργο στο Μουντάδο Τήνου σε ιδιαίτερο σημείο του χωριού μας

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.