Η Τήνος και η Αργεντινή έχουν ένα κοινό ... Το Buenos Aires, δηλαδή τους "καλούς αέρηδες"..!

Η μιλόνγκα έχει «δανείσει» το όνομά της στην αίθουσα ή στη βραδιά χορού, η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο αργεντίνικο τάνγκο και αποτελεί το σημείο συνάντησης των τανγκέρος.

Ο Δημήτρης  Σγούρος και το Tino Argentino Team προσκάλεσαν σε tango διακοπές τους φίλους τους που θέλουν να συνδυάσουν τη γνωριμία με το νησί της Τήνου και την επικοινωνία με ανθρώπους  που μιλούν την ίδια γλώσσα παρόλο που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Τη γλώσσα του αργεντίνικου tango!

Παρασκευή και  Σάββατο 19 και 20/7/2019 μετά τις 22.00 θα γίνει milonga που θα χορεύουν τανγκέροι  από τη Σύρο, την Αθήνα, την Πάτρα και φυσικά την Τήνο.

Οι επισκέπτες  θα απολαύσουν μοναδικά show από τους Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές Tango Escenario 2010 Rojer Salazar και Χριστίνα Σαρίογλου και από τον Ariel Fuhr και την Πέγκυ Δαδάκη, ζευγάρι γνωστό για τη θεατρικότητά του. Στην κονσόλα θα είναι ο διεθνής Tango DJ Βασίλης Νότης και η δασκάλα tango Χριστίνα Αραμπατζή.

Σημείο καλωσορίσματος την Παρασκευή ο ιδιωτικός χώρος που θα ανακοινωθεί στο event στο facebook. https://www.facebook.com/events/483181855558912/

Σημείο συνάντησης το Σάββατο το Ξενοδοχείο Anthea όπου θα απολαύσουμε υπέροχα κρασιά και γευτούμε Νοτιοαμερικάνικες γεύσεις ειδικά φτιαγμένες για τη βραδιά.

#AntheaHotel  #tango #Tinos  #Athens #Syros #milonga #argentino

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.