Από εχθές που πήρε η φωτιά άκουσα πάρα πολλά μέχρι ότι βάλαμε εμείς την φωτιά!!! Το προσπερνώ διότι μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να ήταν!!

Εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα παιδιά του Δήμου που πήραν μέρος στην Πυροσβεστική και στον προϊστάμενο της, στον δημοτικό σύμβουλο Λούβαρη Μανώλη για την βοήθεια του, στον Θωμά Καραβίδα για το φαγητό που προσέφερε εχθές και σήμερα σε όλα τα παιδιά που επιχειρούν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιώτες που έτρεξαν αμέσως με υδροφόρες ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Ιωσήφ Ρουγγέρη και στον Ναζο Σταμάτη που υπερέβαλαν εαυτόν όλο το βράδυ εχθές αλλά και σήμερα και ήταν αυτοί στην πρώτη γραμμή που κατάφεραν πολλά και φυσικά στον Δήμαρχο για τις άμεσες ενέργειες του!!!

Εχθές είπα ότι ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορούμε να κερδίσουμε πολλά!! Το επαναλαμβάνω και σήμερα μετά από μια πολύ δύσκολη νύχτα!! Σας ευχαριστώ όλους!!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΡΙΑΛΗΣ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.