Από τον επαγγελματία, κο. Αγαπητό Αρμακόλα λάβαμε την ακόλουθη επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια. 

Είμαι ο Αγαπητός Αρμακόλας, ιδιοκτήτης γνωστού beach bar στην Τήνο και σχετικά νέος επαγγελματίας στο νησί –μόλις τρία χρόνια λειτουργίας της επιχειρήσεως μου-. Όπως θα γνωρίζεται δραστηριοποιούμαι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πόρτο μια πανέμορφη περιοχή.

Όπως κάθε επαγγελματίας στο χώρο του επιθυμεί την καθαριότητα της επιχειρήσεως του, έτσι κι εγώ θέλω να είναι η περιοχή που δραστηριοποιούμαι καθαρή περισσότερο δε όταν μιλάμε για μια τουριστική περιοχή που η ανάπτυξη της είναι ραγδαία.

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Αντιδήμαρχε Καθαριότητας – Περιβάλλοντος του νησιού, Κυρία Αντιδήμαρχος Τουρισμού:

Δεν είναι όμορφο για την εικόνα του νησιού μας να είναι Σαββατοκύριακο και οι κάδοι των απορριμμάτων στην περιοχή του Πόρτο να είναι γεμάτη.
Δεν είναι ωραίο οι λουόμενοι να κάνουν το μπάνιο τους απολαμβάνοντας τα σκουπίδια στους κάδους.
Δεν με τιμάει ως επαγγελματία να έχω σκουπίδια έξω από την επιχείρηση μου.
Δεν αρμόζει στο νησί μας μια τέτοια εικόνα.

Κύριοι, θέλω να σας προσκαλέσω να έρθετε στην περιοχή του Πόρτο. Ελάτε να σας πω και στην πιο άμεση οδό τα προβλήματα – προβληματισμούς μου. Καλά τα μέσα κοινωνική δικτύωσης, καλές και οι φωτογραφίες άλλα σαν την άμεση επικοινωνία δεν έχει.

Αγαπητός Αρμακόλας


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.