Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί στο Δήμο Τήνου αλλά και μεμονωμένα στο Τήνος Today. Aν γνωρίζεται κάποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να την προσθέσουμε στο καλεντάρι μας.

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

Καρδιανή
[Καλοκαιρινός χορός]


Η Αδελφότητα Τηνίων Καρδιανιωτών σας προσκαλεί, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και ώρα 21.00, στο καλοκαιρινό γλέντι στην πλατεία του χωριού, παρέα με τον Οδυσσέα Τσουμπό και τους "Καλλιτέχνες".


Είσοδος: 15€

Χώρα - Τήνος
[Ο Αντώνης που έφερε τον ήλιο και Αδελφοί Rodriguez]


Αφηγήσεις με αφορμή το βιβλίο της Μαρίας Δελλατόλα, που αναδεικνύει τις αξίες της προσφοράς, τον εθελοντισμό και τον προσωπικό αγώνα για την ζωή.
Συμμετέχει η Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Τήνου.

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου διατίθενται για τους σκοπούς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες "ΠΙΣΤΗ"

- "Αδελφοί Rodriguez"

Ο ψηλός και ο κοντός, σε μια διαρκή μάχη για το μεγαλύτερο χειροκρότημα μπλέκονται σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με μοναδικούς νικητές τους θεατές.
Ακροβατικά, ζογκλερικά, ταχυδακτυλουργικά, επικίνδυνες ισορροπίες και άφθονο γέλιο σε μια παράσταση για μικρούς αλλά και μεγάλους.

Δημοτικός παιδικός σταθμός, Χώρα, 20:30 αφήγηση 21:00 παράσταση
Είσοδος 5€

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.