Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί στο Δήμο Τήνου αλλά και μεμονωμένα στο Τήνος Today. Aν γνωρίζεται κάποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να την προσθέσουμε στο καλεντάρι μας.


Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

Υστέρνια
[Εγκαίνια αναστύλωσης καταστέγας]


Σε μια προσπάθεια να αναδείξουμε τα πολύτιμα μνημεία που έχει το νησί μας. Σας περιμένουμε στις 18:30 στο Πρώην Δημοτικό Σχολείο Υστερνιων και για τους κατοίκους του Ορμου 18:30 έξω από τον Αγ. Νικητα.


Πύργος
[Τραγούδια της Σμύρνης από το μουσικό σύνολο «Δήθεν»]

----------------------------

Κουμάρος
[Συναυλία με τον κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη]


“Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, μας αποκαλύπτει το δικό του μουσικό γαλαξία, βγαλμένο μέσα από τα μαγικά ηχοχρώματα της κλασικής κιθάρας. Σε αυτό τον κύκλομουσικών παραστάσεων, ο βραβευμένος μουσικός παρουσιάζει soundtracks σπουδαίων συνθετών του κινηματογράφου (Nino Rota, Ennio Morricone κ.α) και τραγούδια των Beatles, Pink Floyd, Eagles, Sting, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, τα οποία διασκεύασε με μοναδικό τρόπο για κιθάρα. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, είναι η παρουσίαση δικών του μουσικών έργων καθώς και έργων μεγάλων κλασικών συνθέτων όπως το εκρηκτικό “Rondo alla Turka” του Mozart, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο νέο του άλμπουμ “Guitar Galaxy” που μόλις κυκλοφόρησε”

Θέατρο στον Κούμαρο
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 15 ευρώ

Κολυμπήθρα
[έναρξη beach volley]


Προδρομικός Σύλλογος Σκαλάδου Τήνου 

25ο τουρνουά Beach Volley

11,12 και 13 Αυγούστου 2019 στην παραλία της Κολυμπήθρας.

Καλλονή
[καλοκαιρινός χορός]


Ζήσε... γλέντησε ...χόρεψε... μαζί μας την Κυριακή 11 Αυγούστου στο θεατράκι της Καλλονής μαζί με τον Οδυσσέα και την παρέα του !! 

Είσοδος 10 ευρώ με πλούσιο φαγητό ή 5 ευρώ με ποτό

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.