Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί στο Δήμο Τήνου αλλά και μεμονωμένα στο Τήνος Today. Aν γνωρίζεται κάποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να την προσθέσουμε στο καλεντάρι μας

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019
.
Ταραμπάδος
[Συναυλία Λεωνίδα Μπαλάφα]

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας και "Τα πουλάρια"  του θα μας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με γνωστά και αγαπημένα κομμάτια. Ο Βασίλης Ράλλης και ο Αλέξανδρος Δάικος θα μας ξεσηκώσουν με τραγούδια δικά τους καθώς και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών και θα δώσουν το ρυθμό για ένα ξέφρενο πάρτυ στην πλατεία του Ταραμπάδου με φόντο την κοιλάδα των Περιστεριώνων μας.

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 € με ποτό


Κολυμπήθρα
[τουρνουά beach volley]


Προδρομικός Σύλλογος Σκαλάδου Τήνου 
25ο τουρνουά Beach Volley
11,12 και 13 Αυγούστου 2019 στην παραλία της Κολυμπήθρας.

Ξινάρα
[Καλοκαιρινός Χορός]

Για άλλο ένα καλοκαίρι σας περιμένουμε στο Θεατράκι της Ξινάρας, στους πρόποδες του βουνού Εξωμβούργου, στις 13 Αυγούστου από τις 21.30 μ.μ..

Σε αυτό το μαγευτικό περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή νησιωτική βραδιά με τον Οδυσσεα και τους καλλιτέχνες του. Είναι μια ευκαιρία για να γλεντήσετε και να χορέψετε.

Σας καλούμε όλους να περάσουμε μια αξέχαστη βραδια.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.