Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί στο Δήμο Τήνου αλλά και μεμονωμένα στο Τήνος Today. Aν γνωρίζεται κάποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να την προσθέσουμε στο καλεντάρι μας

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Κουμάρος
[Καλοκαιρινός χορός Συλλόγου]Ώρα έναρξης: 21.00

Σας προσκαλούμε στο παραδοσιακό νησιωτικό πανηγύρι που διοργανώνει ο σύλλογος του Κουμάρου Τήνου με αφορμή τον εορτασμό της Παναγιάς Ευαγγελιστρας.

Θα προηγηθεί Θεία λειτουργιά, και θα ακολουθήσει γλέντι με τους Καλλιτέχνες.

Θα χαρούμε να σας εχουμε στην παρέα μας

Φαλατάδος
[Καλοκαιρινό πάρτυ Συλλόγου]Ο Σύλλογος Φιλιπροόδων Φαλατάδου διοργανώνει "πάρτυ στα βράχια" το Σάββατο, 17 Αυγούστου. Στα Decks ο Dj Gioros Reisopoulos.

Στα Κατήφορα στον Φαλατάδο

Λεωφορείο: Αναχώρηση - Λιμάνι 22.30
Επιστροφή - Κατήφορα 03.00

Πύργος
[Εκδήλωση Φεστιβάλ Τήνου]«Το αστήρικτον άγαλμα» «εύρον τον καλλιτέχνην … εντός υπογείου» ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕΤΣΟ. Ένας θρύλος του ελληνικού θεάτρου αποδίδει κείμενα που αναζητούν την μορφή και το έργο του μεγάλου Τηνιακού δημιουργού. 

Αν τα κομμάτια των γλυπτών και των προπλασμάτων που κατέστρεψε ενώνονταν με τα κομμάτια της ζωής του ίσως να φτιάχναν την αρμονία και την ελευθερία των τελευταίων έργων του. Στην φωνή του Άρη Ρέτσου θα ακουστεί ο κατακερματισμός αλλά και η αρμονία της βασανισμένης ζωής και του έργου του. Πίσω από τις λέξεις θα ακούγεται να κυματίζει η μουσική του άλλου Τηνιακού, Νίκου Σκαλκώτα.

Επιλογή κειμένων, δραματουργική επεξεργασία: Άρης Ρέτσος, Στέλιος Πελασγός

Πύργος - Είσοδος Ελεύθερη

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.