ΤΑΜΑ - ΤΑΜΑτακι 2019

Μετά από 6 χρόνια προσφοράς στον τόπο μας, με την έκδοση του ΤΑΜΑ και του ΤΑΜΑτακι, η Artia & Partners SA ,ως ιδιοκτήτρια,παραγωγός και εκδότρια εταιρεία,ευχαριστεί όλους όσους συντελούν στη δημιουργία των εκδόσεων μας.

Πρωτίστως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κα Μάγια Τσόκλη, αρχισυντάκτρια των περιοδικών, η οποία επί 6 χρόνια,εθελοντικά,με πολλή αγάπη για τον τόπο μας, σκιαγραφεί την Τήνο σε όλη της την υφή και έκταση.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές που αναδεικνύουν την μαγεία που κρύβει το νησί μας καθώς και τους επιχειρηματίες που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθειά μας.

Το Συλλεκτικό Τεύχος ΤΑΜΑ που εκδόθηκε το 2018 στην Αγγλική γλώσσα, αποτέλεσε σημαντικό εργαλείο προώθησης του Τόπου μας και χαιρόμαστε γι αυτό. Χρησιμοποιήθηκε από το Δήμο Τήνου στις εκθέσεις που συμμετείχε και αποτελεί εργαλείο για τους πολιτιστικούς φορείς του νησιού μας.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον  της Κας Αναστασίας Ψάλτη, ιδιοκτήτριας των εκδόσεων και της εταιρείας Artia & Partners SA, για την προβολή του τόπου μας,συμβάλλει στην έκδοση  των ΤΑΜΑ και ΤΑΜΑτακι κάθε χρόνο.

Τη φετινή χρονιά, στην έδρα της εταιρείας μας,  πλησίον του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, θα διανέμουμε το Συλλεκτικό τεύχος μας στην Αγγλική γλώσσα καθώς και Τεύχη Προηγούμενων Ετών στους επισκέπτες του νησιού μας.

Σας ευχόμαστε καλό μήνα!
ARTIA & PARTNERS SA


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.