Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί στο Δήμο Τήνου αλλά και μεμονωμένα στο Τήνος Today. Aν γνωρίζεται κάποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να την προσθέσουμε στο καλεντάρι μας.

Σάββατο, 03 Αυγούστου

Κουμάρος
[Συναυλία Σταμάτη Κόκοτα]


Ο ζωντανός θρύλος του Ελληνικού τραγουδιού σε μια σπάνια συναυλία στο θέατρο του Κουμάρου Τήνου, το Σάββατο, 03 Αυγούστου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 | Θέσεις αριθμημένες | Λεωφορείο από το Ι.ΤΗ.Π στις 20.00
Είσοδος: 20€ | Παιδικό (έως 12 ετών)


Τριαντάρος
[Καλοκαιρινός χορός Συλλόγου]


Ο Σύλλογος Απανταχού Τριανταριτών σας προσκαλεί το Σάββατο, 03 Αυγούστου από τις 20.30 στο Κεντρικό Σοκάκι του Χωριού με τον Οδυσσέα και την Παρέα του!!

Είσοδος Ελεύθερη

Ποταμιά
[Γιορτή Κάπαρης]


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμιάς Τήνου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στη Γιορτή της Κάπαρης που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 03 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ. στο δημοτικό σχολείο του χωριού για ένα νησιώτικο γλέντι με προσεγμένο φαγητό βασισμένο στην κάπαρη.

Είσοδος 5€


Φαλατάδος
[Τήνος αμπελοεσσα: Αμπέλια, Κρασιά και Αποστάγματα]


Η Αδελφότης των εν Αθήναις Τηνίων και ο Σύλλογος των απανταχού Φαλαταδιανών Σας προσκαλούν στην επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Τήνος αμπελόεσσα: Αμπέλια, κρασιά και αποστάγματα», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00΄ στον Φαλατάδο.

Pelias Life in Balance - Καρδιανή
[Σκάλισε μου ένα τραγούδι]Μια ξεχωριστή έκθεση Γλυπτικής σε Βιβλία, με θέμα "Σκάλισέ μου Ένα Τραγούδι", εγκαινιάζεται το Σάββατο 3 Αυγούστου στο PELIAS στις 20:00. Είσοδος ελεύθερη. Μοναδικό στοιχείο της έκθεσης αυτής είναι ότι η καλλιτέχνις Ελευθερία Γεραρή εμπνεύστηκε κάθε έργο της από ένα τραγούδι.

Manifactura gallery - Πόλη Τήνου
[Με αέρα και μελάνι]Εγκαίνια: Σάββατο, 3 Αυγούστου 20.00
Διάρκεια: Σάββατο 3 Αυγούστου - Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Μπορεί από μια γραμή να δημιουργηθεί μια φόρμα χωρίς όρια - χωρίς σήμερα και να πηγαίνει εκεί που ο άνεμος τη στέλνει και όχι το χέρι που την καθοδηγεί; Η εικαστικός Αγγελική Συμεωνίδη επηρεασμένη από το νησί που αγαπάει τόσο πολύ την Τήνο εκθέτει μικρές ακουαρέλες και σχέδια στη Μανιφακτούρα της Τήνου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.