Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί στο Δήμο Τήνου αλλά και μεμονωμένα στο Τήνος Today. Aν γνωρίζεται κάποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να την προσθέσουμε στο καλεντάρι μας.

Τετάρτη, 07 Αυγούστου

Στενή
[Ημερίδα: Οι φάροι της Τήνου (Δήμος Τήνου + Σύλλογοι Στενής)]

Ώρα 20.00 στην αίθουσα της Στενής (50 μέτρα από την είσοδο του χωριού στην αριστερή πλευρά).

- Μανώλη Σώχο, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού της Τήνου
- Κώστα Εισαγγελέα, πολιτικό μηχανικό ΕΜΠ-συγγραφέα
- Κώστα Δανούση, ιστορικό ερευνητή- συγγραφέα
- Μάρκο Αλβέρτη, μέλος της ομάδας εθελοντών

Θα παρουσιαστούν πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά και τεχνικά στοιχεία από τους δύο ομιλητές-συγγραφείς, καθώς και ένας σύντομος απολογισμός εκτελεσμένων εργασιών και προγραμματισμός νέων εργασιών από τους εθελοντές.


Καρδιανή
[Προβολή ταινίας 1968-Αδελφότητα Τηνίων Καρδιανωτών]


Η Αδελφότητα Τηνίων Καρδιανιτών "Η Αγίας Τριάς" και η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη, «1968». Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Αυγούστου και ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Καρδιανής.

Με την Ευγενική παραχώρηση του Σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη

Βωλάξ
[Παράσταση Τσίρκο]


Oι X-Saltibagos παρουσιάζουν "Ο Τρομερός Εχθρός" του Χόρχε Μπουκάι μια παράσταση Τσίρκο την Τετάρτη, 07 Αυγούστου και ώρα 21.00 το θέατρο Βωλάξ.

είσοδος 5€

Καρδιανή
[Εργαστήρι Χαρτοκοπτικής για παιδιά στο PELIAS]


Ένα πρωτότυπο Εικαστικό Εργαστήρι Χαρτοκοπτικής για παιδιά 8 – 12 ετών εμπνεύστηκε και παρουσιάζει στο PELIAS η καλλιτέχνις Ελευθερία Γεραρή την Τετάρτη 7 Αυγούστου, 18:30 – 20:30.

Στον χώρο του PELIAS η καλλιτέχνις παρουσιάζει επίσης την έκθεση Γλυπτικής σε Βιβλία με θέμα «Σκάλισέ μου ένα Τραγούδι», 1- 31 Αυγούστου.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής για το Εργαστήρι Χαρτοκοπτικής: 2283031931 και 6947607453.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.