Οι παρακάτω εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν γνωστοποιηθεί στο Δήμο Τήνου αλλά και μεμονωμένα στο Τήνος Today. Aν γνωρίζεται κάποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να την προσθέσουμε στο καλεντάρι μας.

Παρασκευή, 09 Αυγούστου

Μαρλάς
[Χορός Συλλόγου]


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά - Μαμάδου, σας προσκαλεί στο νησιώτικο γλέντι στις 9/8/2019 και ωρα 21:30 στην πλατεία του Μαρλά,. Ελάτε να χορέψουμε με την καρδιά μας σε νησιώτικους σκοπούς, με τον Οδυσσέα Τσουμπό στο Λαούτο, τον Παναγιωτη Μάνεση στο βιολί, τον Ιάκωβο Σκαλκώτο στο μπουζούκι και τον Νίκο Στεφανή στο αρμόνιο.

Ταραμπάδος
[Καλοκαιρινό πάρτυ του χωριού]


Για 11η συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ του Ταραμπάδου στην πλατεία του χωριού. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και φέτος για να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ!!! Για αυτό ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ώρα έναρξης: 22.30 | Είσοδος : 6€ με ποτό

Ξινάρα
[Προβολή ταινίας "Νόστος"]


Μια ταινία που καταγράφει την Οδύσσεια 3 Ελλήνων που "εξορίστηκαν" στη Γαλλία και τους απασχολεί η επιστροφή. Μέσα από αυτό το παγκόσμιο θέμα, της νοσταλγίας, προσπαθώ να κάνω τον θεατή να ταξιδέψει στην ψυχή ενός λαού που ζει με τη μυθολογία του, το παρελθόν του, σε έναν σύγχρονο κόσμο σε κρίση.Ξινάρα, έναρξη 21.00
Είσοδοs 5€

Βωλάξ
[Διάλεξη στο θεατράκι]


Ματίνα Γαλάτη  "Το τοπίο της Βωλάξ" 

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 
Ώρα: 20.30 

Διάλεξη στο αμφιθέατρο της Βωλάξ

Τήνος
[Θερινή Έκθεση Φωτογραφίας «Αθήνα, Η πόλη μου…»]Η Φιλανθρωπική Οργάνωση ΚΑΡΙΤΑΣ σας ενημερώνει ότι από τις 10 έως τις 24 Αυγούστου 2019 και ώρες 10.30 – 12.30 και 19.30 – 22.30 θα εκτίθενται στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Αντώνιος» (Παλλάδα Χώρας Τήνου), τα φωτογραφικά έργα 28 προσφύγων και αιτούντων άσυλο, ηλικίας μεταξύ 16 και 41 ετών, από τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Αίγυπτο, την Ουκρανία, το Πακιστάν και τη Γκάνα, στο πλαίσιο της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα «Αθήνα, Η πόλη μου...».

Εγκαίνια: Παρασκευή 9 Αυγούστου, 21.00

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.