Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια".

Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της «πλατείας» ως ζωντανό χώρο συγκέντρωσης των ανθρώπων, η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν. Τόσο η φυσική ομορφιά όσο και η ανθρώπινη διάσταση που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του νησιού αποτελεί έμπνευση και οδηγό αλλά και τον ιδανικό χώρο για μια τέτοια «συνάντηση».

 Πρώτη στάση, την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20.30 η μαγευτική πλατεία στα Δύο Χωριά σε συνεργασία με το «Καπάκι», εκεί που ουσιαστικά ξεκίνησε να διαμορφώνεται το ύφος αυτής της παράστασης.

Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο απο ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και σύγχρονες δημιουργίες. Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

 'Ωρα έναρξης: 20.30

«Στο Καπάκι» Πλατεία Δύο Χωριά Τήνος
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 22830 41091


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.