Για τρεις μέρες συναντιόμαστε ξανά, γνώριμοι και μη για να χορέψουμε.

Γνωριζόμαστε από την αρχή, με το σώμα μας και με τους άλλους.
Δοκιμάζουμε νέους τρόπους να κινούμαστε, άλλες διαδρομές να χρωματίσουμε.
Πατάμε σε χορογραφημένα μονοπάτια σύγχρονου χορού αλλά φτάνουμε σε δικούς μας μοναδικούς προορισμούς.
Συντονίζουμε, ή και όχι, τα βήματα και τα σώματά μας.

Παίζουμε με τις αντιθέσεις. Απ΄ τη δύναμη της βαρύτητας και το release στη δύναμη τη δική μας, την ταχύτητα και την εκτόξευση. Απο το μαλακό πάτωμα στον αέρα και τ΄ ανάποδο!
Φτιάχνουμε σώμα δυνατό, ευκίνητο, ευλύγιστο και…χαρούμενο.

Κρυμμένοι θησαυροί στο χώρο και το χρόνο
Ρυθμός και μουσική δική μας και του κόσμου.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να κινηθούν, να απολαύσουν τη χαρά του χορού! Το επίπεδο είναι ανοιχτό και διαμορφώνεται ανάλογα με αυτό των συμμετεχόντων.

Στο δημοτικό σχολείο Τριποτάμου.
9, 10, 11 Αυγούστου
19.00- 21.00

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής
6948543537
aperanna@yahoo.gr
FB pg: Άννα Απέργη - Χορός

Η Άννα Απέργη είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ραλλού Μάνου και της Ελληνικής Φιλολογίας του ΑΠΘ. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια με χορευτές και χορογράφους, μεταξύ των οποίων οι DV8, Akram Khan Dance Company, Trisha Brown Dance Company, Julyen Hamilton, Segni Mossi και άλλοι. Έχει χορέψει για το El Danseu Festival (BCN), το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση στο φεστιβάλ Transitions III, το AVDP International Film Festival, το 15o Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, τη Documenta 14, το Athens Photo Festival :16, IPFF18 του Κινητήρα, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, όπου και έχει παραδώσει σεμινάριο κίνησης, κ.α. Έχει ακόμη συμμετάσχει με υποτροφία στο BIDE Festival (BCN). Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους χορογράφους Sam Coren, P. Cingolani, A. Στελλάτου, Ι. Κάραγιαν, M. Νέστορα, Κ. Τσιούκα, Π. Κρεμαστά, Μ. Κολιοπούλου, Κ. Σκιαδά, Β. Γιαννακοπούλου κ.α. Έχει χορογραφήσει για το δήμο Ζωγράφου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και με την ομάδα Lalun δικά τους έργα. Με την ομάδα της Elasma έχει υποστηριχθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού και Αθλητισμού. Διδάσκει κλασικό, σύγχρονο χορό, μουσικοκινητική και αυτοσχεδιασμό σε σχολές χορού και θεατρικές ομάδες. Με το εκπαιδευτικό κινητικό πρόγραμμα της Σκυτάλης έχει διδάξει σε δημόσια σχολεία της Αττικής και με τη συγγραφική της ομάδα έχει εκδόσει ένα εγχειρίδιο κινητικών παιχνιδιών, Γιατί το παιχνίδι «τρέχει» και «πέφτει», στις εκδόσεις Πατάκη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.