Συνάντηση και πεζοπορία χθες από τα Υστέρνια και τον Ορμο με προορισμό την καταστεγα.
Η οποία πέρσι αναστηλώθηκε, μετά απο πρωτοβουλία του Συλλόγου Υστερνιωτων, ένα έργο μεγάλης σημασίας για το ιστορικό μνημείο, μιας και ο κ. Κώστας Δανουσης τόνισε ότι από το 1972 ηταν γκρεμισμένη στην άκρη του δρόμου.

Με πεισμα και πολλές δυσκολίες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο όπου την κατασκευή είχε αναλάβει ο Νικος Ρηγος το οποίο απολαύσαμε χθες.

Τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου μας τα προσφεραν με αγάπη:ο Ιακωβος Ρηγος (Πανορμιτης), ο Γεώργιος Δημ. Εμβαλωμενος, ο Ιωάννης Δουλαβερης και η Μπετυ Δωριζα εις μνήμην των δικών τους αγαπημένων γονιών, αδερφού και παππουδων, ονόματα που αποτυπώθηκαν με μια όμορφη καλλιτεχνική επιγραφή από τα χέρια του Ονουφριου και Βαγγέλη Δεσυπρη.

Η παρουσία σας δυναμική, αισιόδοξη, γεμάτη θετική ενέργεια αυτό που όλα τα μέλη του ΔΣ έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε δυναμικά την παρουσία μας μας εργα και εθελοντισμό.
Εξαιρετική η παρουσία του κ. Κώστα Δανουση όπου για άλλη μια φορά αφιλοκερδως μας έβγαλε ασπροπροπροσωπους, προσφέροντας μας την γνώση του και λέγοντας μας όλη την ιστορία του δρόμου και του κτίσματος καθώς και ότι άλλο ερωτήθηκε, τον οποίο ευχαριστούμε ολοι και κυρίως το ΔΣ.

Σας ευχαριστούμε όλους για τον κόπο που κάνετε να έρθετε και σας υποσχόμαστε και συνέχεια για τις μικρές λεπτομέρειες που είναι μια πόρτα στην είσοδο της, παροχή νερού, καθώς και παγκάκια για να στέκεται ο περαστικός.

Δέκτες οι προσφορές σας για αυτό και για ότι άλλο θέλετε να αναλάβουμε με αγάπη για να το ξανά ξαναζωντανέψουμε στη χωριουδαρα μας. ΓΙΑΤΊ ΑΠΛΆ ΑΞΊΖΕΙ!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κ. Μιμης Περγαλης που ακολούθησε όλη την διαδρομή κ μας χάρισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Σας παρεθετω μερικές φωτογραφίες περισσότερες στην πίτα μας.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.