Για πρώτη φορά φέτος το Γενικό Λύκειο Τήνου συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Τήνου 2019 με προβολή Βίντεο και με Έκθεση Φωτογραφίας

Δευτέρα 12/8 21:00 Συναυλία στα Λουτρά Τήνου

Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη
«Τραγουδάμε τους ποιητές μας»

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας, Στέφανος Κορκολής, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης. Ποιήματα, που έγιναν πασίγνωστα τραγούδια και ανοίγουν τις ψυχές και την σκέψη μας.

Στην έναρξη της βραδιάς θα προβληθεί η ταινία με τίτλο ≪Αγελούδες≫, (διάρκειας 10 λεπτών), που δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Β’ Λυκείου, του Γενικόυ Λύκειου Τήνου, με υπεύθυνο Καθηγητή τον κ. Παναγιώτη Μπουζαλάκο. Η ταινία βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου ≪CINEμάθεια, 2018≫.


Τρίτη 20/8 21:00 Συναυλία στα Λουτρά Τήνου

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νίκος Πορτοκάλογλου

“Τι έχει μείνει απ’ τη Φωτιά”

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, άφησαν το στίγμα τους με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.

Από την δεκαετία του ’90 (που συνεχίζουν πια μόνοι τους) μέχρι και σήμερα, δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.

Στην έναρξη της βραδιάς θα προβληθεί η ταινία «Ο κύκλος της ζωής», διάρκειας 10 λεπτών, που δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Β’ Λυκείου του Γενικό Λύκειο Τήνου με υπεύθυνο Καθηγητή τον κ. Παναγιώτη Μπουζαλάκο. Η ταινία βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου ≪CINEμάθεια, 2017≫

 Έκθεση Φωτογραφίας των μαθητών του Α3 τμήματος του Γενικού Λυκείου Τήνου

«Τήνος είναι..;»

Η φωτογραφική αποτύπωση του νησιού της Τήνου με μια αυθόρμητη ματιά χωρίς παρεμβάσεις. Η δράση αποτελεί μέρος του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Παναγιώτη Μπουζαλάκο.

1/9 -11/9, Εγκαίνια Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο χώρο του ΓΕΛ Τήνου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.