Η Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή Κελλιά διαβάζοντας την ανακοίνωση του Δήμου (διαβάστε εδώ), θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΕΟΑΝ και ιδρυτικό μέλος της Δημήτρη Πολιτόπουλο για όλες τις ενέργειες που έκανε και τη διαμεσολάβησή του στο Δήμο Θεσσαλονίκης, για την παραχώρηση οχήματος συλλογής ανακύκλωσης στο Δήμο Τήνου.

Με έρευνα που έκανε για διαθέσιμα οχήματα από την επόμενη κιόλας μέρα του εμπρησμού και συνεχή επικοινωνία με φορείς φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα με την απόφαση του ΔΣ Θες/νίκης και αναμένουμε το όχημα άμεσα στην Τήνο να αναλάβει υπηρεσία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ (Σύλλογο Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου) για τη συνεργασία που έχουμε στη συλλογή των τηγανελαίων. Η Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή Κελλιά είναι ο μόνος πιστοποιημένος φορέας που μπορεί να συλλέγει τηγανέλαια στην Τήνο.

Κάτοικοι και τουρίστες στο νησί συνεχίζουμε κανονικά την ανακύκλωση συσκευασιών και ακολουθούμε τις οδηγίες σωστή ανακύκλωση. Διαχωρίζουμε τα υλικά μας, τα καθαρίζουμε, τα συμπιέζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στους κάδους. Κλείνουμε τα καπάκια των κάδων και δεν πετάμε μέσα σκουπίδια.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας για την Ανακύκλωση με κοινό στόχο. Να είναι καθαρό το νησί μας και λιγότερα απορρίμματα να καταλήγουν στα σκουπίδια.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.