Ολοκληρώθηκε χθες η Γιορτή Κρασιού που έλαβε χώρα δύο μέρες, Σάββατο και Κυριακή στο χωριό του Τριποτάμου στην Τήνο. Ο Σύλλογος Τριποτάμου με την εμπειρία που διαθέτει τα τελευταία έξι (6) χρόνια που διοργανώνει την γιορτή αυτή, σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους αφήνοντας ταυτόχρονα υποσχέσεις για το μέλλον. 

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην 6η γιορτή του κρασιού. Το Σάββατο, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας (μπορείτε να δείτε κι εδώ φωτογραφικό υλικό) ήταν αφιερωμένο στα παιδιά. Ζωγραφική, Face Paiting, Πατητήρι, Δαχτυλομπογιές και φυσικά το αποκορύφωμα η παράσταση του ταχυδακτυλουργού.

Χθες, Κυριακή, κυριολεκτικά άδειασαν τα βαρέλια, στις αυλές των σπιτιών του χωριού. Μπόλικη νησιώτικη διασκέδαση και οι χοροί καλά κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στις ταράτσες και στα σκαλιά του Τριποτάμου. Αρωγοί όλων αυτών ο μετρ του είδους Μουστάκας μαζί με την παρέα του.

Καλό τρύγο!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.