Ποταμιά Τήνου
"ανοιχτές αυλές 2019!"
Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, 7:00μμ - 9:30μμ
ανοίγουμε τις αυλές και τις βεράντες του χωριού μας, όπου...

1. Ο Σύλλογος της Ποταμιάς εκθέτει φωτογραφίες του χωριού για να μας θυμάστε και να μας στηρίζετε!

2. Φίλες και μέλη του συλλόγου μάς γλυκαίνουν και μας «μεθάνε» με μαρμελάδες και παραδοσιακά λικέρ, μας αρωματίζουν με χειροποίητα σαπούνια κ.ά. Τα έσοδα θα πάνε στον
Σύλλογο, για την επισκευή του Περιστεριώνα του χωριού μας!

3. Η Ελίνα Αφεντάκη παρουσιάζει χειροποίητα υφασμάτινα αξεσουάρ!

4. Η Μαριάννα Χαλαβατζή παρουσιάζει χειροποίητα κοσμήματα!

5. Η Μπακάλη Μαρία μάς αφηγείται... παραμύθια και ιστορίες για παιδιά από 8 έως 108 ετών! (07.30μμ – 08.00μμ και 08.30μμ – 09.00)

6. Καλοκαίρια αλληλεγγύης: Παιδιά του χωριού παρουσιάζουν τα χειροτεχνήματά τους και προσφέρουν τα έσοδα στον Σύλλογο φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου, Νικόλαος Κόγκος, και στο Σύλλογο του Χωριού για την επισκευή του Περιστεριώνα!

7. Ο Μάνθος Φιλιππούσης παρουσιάζει το βιβλίο της Μαρίας Δελατόλλα «Ο Αντώνης που έφερε τον Ήλιο». Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Πίστη, για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

8. Ο Κωνσταντίνος Ρουγγέρης μιλά για κάπαρη, μυρωδικά, βότανα και ρακί!

9. Ο Κλόουν Νικολέτος, πάνω στα ξυλοπόδαρά του, θα περιδιαβαίνει τα δρομάκια του χωριού τρελλαίνοντας μικρούς και μεγάλους με τα κόλπα του!


και στις 9:30 μμ μουσική βραδιά στο "Σχολείο"!
Παίζουν και τραγουδούν: Πέτρος Κουσουνάδης, Μαθιός Δεσύπρης, Στέλλα Δελατόλα, Τριαντάφυλλος Βαβάτσικος, Βαγγέλης Μπακτής, Θοδωρής Χίου


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.