Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/8 πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση της Κ.Ο. Τήνου του ΚΚΕ στην πλατεία της Καταπολιανής στα Υστέρνια Τήνου, στη μνήμη του αγωνιστή της εθνικής αντίστασης, του κομμουνιστή και συγγραφέα Μιχάλη Λιαρούτσου, που έφυγε απ’ τη ζωή στις 2 Αυγούστου 2015.

Ο Μάνθος Ποτήρης, Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καρυάς, στην ομιλία του εκθείασε τη δράση του συνεπή και σεμνού αγωνιστή  Μιχάλη Λιαρούτσου και διάβασε αποσπάσματα από το πλούσιο συγγραφικό του έργο.

Στη συνέχεια ακολούθησε λαϊκό γλέντι σύμφωνα και με την επιθυμία του αξέχαστου αγωνιστή Μιχάλη Λιαρούτσου, ο οποίος λίγο πριν το θάνατό του, είχε καλέσει φίλους και συντρόφους σ΄αυτή την πανέμορφη πλατεία για να τους αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος και πολύς κόσμος απ΄όλα τα σημεία του νησιού. Στο αγαπημένο του κόμμα, το ΚΚΕ που υπηρέτησε πιστά μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του, φίλοι και σύντροφοι προσφέρουν 150 € στη μνήμη του.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.