Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και το πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ για την άμεση, ολοκληρωμένη και άρτια αντιμετώπιση του περιστατικού που μου συνέβη τη νύχτα της 24ης Ιουλίου 2019 μετά από δάγκωμα φιδιού έξω από την οικία μου. 

Ο εφημερεύον ιατρός κος Χρήστος Γεωργούλας αντιμετώπισε ταχύτατα τις σοβαρές επιπλοκές που παρουσιάστηκαν αμέσως μετά την μεταφορά μου από το ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα από τους κους Δήμα Βασίλειο και Κορνάρο Στυλιανό.

Η νοσηλεύτρια κα. Σαλονικιώτου Δήμητρα, μου παρείχε ολοκληρωμένη νοσηλευτική φροντίδα μέχρι την διακομιδή μου στο Γ.Ν. Σύρου την οποία πάρα τις δυσκολίες που παρουσιάστηκε κατάφεραν μετά από πολύωρες προσπάθειες να ολοκληρώσουν ο κος Γεωργούλας και η Διευθύντρια (που επίσης εφημέρευε) κα Ελισαμπέτα Μπαλταρέτσου.

Η περιπέτεια της υγείας μου και η ιατρική φροντίδα που έλαβα παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνουν εμένα και την οικογένεια μου να δηλώσουμε δημόσια τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας και να τονίσουμε πόσο άξια στέκονται στις περιστάσεις όλοι οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας προς όφελος του Τηνιακού λαού.

Με εκτίμηση
Χλη Ελένη 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.