Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια".

Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της «πλατείας» ως ζωντανό χώρο συγκέντρωσης των ανθρώπων, η παράσταση επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν. Τόσο η φυσική ομορφιά όσο και η ανθρώπινη διάσταση που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του νησιού αποτελεί έμπνευση και οδηγό αλλά και τον ιδανικό χώρο για μια τέτοια «συνάντηση».

Την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 21.00 στην όμορφη πλατεία της Μέσης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέση «Το Ξυνάρι» με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο απο ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και
σύγχρονες δημιουργίες.Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλα και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετύλιγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές τωνανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Η εκδήλώση πραγματοποιείται για την στήριξη και την ενίσχυση των παιδικών τμημάτων του Π.Α.Σ. Τήνου.

'Ωρα έναρξης: 21.00, Πλατεία Μέσης, Τήνος


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.