Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανήμερα της γιορτής της Παναγίας, ο καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιου Αντωνίου" Στενής Τήνου. Σε μια μαγική βραδιά την Πέμπτη 15 Αυγούστου,  χωριανοί και φίλοι του χωριού διασκέδασαν με τους ήχους και τη ζωντάνια του Χρήστου Φιοράντη και της Τηνιακής Κομπανίας. Το πρώην Δημοτικό Σχολείο της Στενής αποδείχθηκε για άλλη μια χρονιά,  ιδιαίτερα φιλόξενος και κατάλληλος χώρος για την περίσταση.

Η εξυπηρέτηση των εθελοντών μας ήταν υποδειγματική, το μενού πλούσιο με το κρασί να ρέει σε αφθονία και υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι περίεργο που το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν : ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας βουλευτής Κυκλάδων, ο περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Χατζημάρκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευγενία Αλοιμόνου, η αντιδήμαρχος και αυριανή Έπαρχος Τήνου κα Νατάσσα Δεληγιάννη, ο αντιδήμαρχος κος Ζαχαρίας Γιαννησόπουλος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Στενής κ. Στέφανος Ζαλώνης.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο, στις γυναίκες του χωριού που ετοίμασαν τα φαγητά, τον αδελφό σύλλογο της Στενής τον “Τσικνιά” για τις καρέκλες και τα τραπέζια που μας έδωσαν, τους πολύτιμους χορηγούς μας, το Δήμο Τήνου για την παραχώρηση του Σχολείου, την Τηνιακή Κομπανία για το κέφι που μας πρόσφερε, και ….ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Μάρκο Ματθαιάσσο που σήκωσε όλο το κομμάτι των μεταφορών και όχι μόνο, το Βαγγέλη Φ. , Νικόλα Κ.,Μάκη, Γιώργο Β., Τάσο, Σοφία, Πέτρο, Δημήτρη, Γιώργο Π., Παντελή, Τάκη, Χριστίνα, Πόπη, Αντώνη, Μάρκο, Αργυρώ, Άλκη, Αμαλία, Άρτεμις και Γεωργία που χωρίς όλους σας δε θα γινόταν τίποτα.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.