Στον γεμάτο αύλειο χώρο του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδος Τήνου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, 25 Αυγούστου, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής δήμου Τήνου της οποίας η θητεία διαρκεί για τέσσερα χρόνια και ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου. 

Σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκαν -όπου έδωσαν και τις δικές τους ευχές στη νέα δημοτική αρχή-, ο Μητροπολίτης Σύρου - Τήνου, Δωρόθεος Β, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου - Νάξου, Νικόλαος, ο Βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας, η Έπαρχος Τήνου, Νατάσα Δεληγιάννη επιπροσθέτως παρών οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο δήμαρχος Μυκόνου και ο δήμαρχος Άνδρου. Απών από την εκδήλωση ήταν η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση "Κοινό Τηνίων" κάτι που το είχε γνωστοποιήσει με πρόσφατη ανακοίνωση της. 

Τέλος, αναφορά έγινε στον αείμνηστο δήμαρχο Τήνου, Σίμο Ορφανό τόσο από την κα Δεληγιάννη όσο και από το δήμαρχο Τήνου. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε κέρασμα προς τους παρευρισκομένους.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.