Τρίτη 20/8 Έναρξη 21.00
Συναυλία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Νίκος Πορτοκάλογλου
"Τι έχει μείνει από την Φωτιά”

Συμμετέχουν: Steve Tesser, κιθάρα, τραγούδι - Αγάπη Διαγγελάκη, τραγούδι, γιουκαλίλι,
κρουστά.

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, άφησαν το στίγμα τους με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές. Από την δεκαετία του ’90 (που συνεχίζουν πια μόνοι τους) μέχρι και σήμερα, δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών. Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι Άκης Αμπράζης: μπάσο, κρουστά Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, κρουστά Φίλιππος Σπυρόπουλος: κρουστά, τύμπανα • Στην έναρξη της βραδιάς θα προβληθεί η ταινία "Ο κύκλος της ζωής", διάρκειας 10 λεπτών, που δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Β' Λυκείου του Γενικό Λύκειο Τήνου με υπεύθυνο Καθηγητή τον κ. Παναγιώτη Μπουζαλάκο.

Η ταινία βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου
«CINEμάθεια, 2017»

Λουτρά - Είσοδος 15€, Προπώληση, Φοιτητικό, Ανέργων 12€


Τετάρτη 21/8 Έναρξη 20.30
Ρεσιτάλ βιολιού με τον Πέτρο Χρηστίδη
Ο σπουδαίος σολίστας αποδίδει τα έργα: H.F.Biber. Pasacaglia, J.S.Bach. Partita no.2, N.Paganini caprices 9,11,14,15, Petros Christidis «wicked blues», Petros Christidis. «improvisation» Ξώμπουργο, Μονή Ιεράς Καρδίας - Είσοδος ελεύθερηΠαρασκευή 23/8 Έναρξη 21.00
ΣΥΝΑΥΛΙΑ Θανάσης Πολυκανδριώτης
«ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΪΚΑ ΝΤΟΥΕΤΑ»

Ο συνθέτης και σολίστ στο μπουζούκι Θανάσης Πολυκανδριώτης με τους ερμηνευτές Άννα Μελίτη και Άρη Καμπανό, παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούν πασίγνωστα και αγαπημένα ντουέτα των τελευταίων δεκαετιών που στιγμάτισαν ολόκληρες εποχές (Τσιτσάνης – Νίνου, Χιώτης - Λίντα, Καζαντζίδης – Μαρινέλλα, Γαβαλάς – Κούρτη, Περπινιάδης - Νόρμα, Πάριος - Διαμάντη κ.α.). Θα ακουστούν σολιστικά ντουέτα (Παπαδόπουλος – Καρνέζης, Ζαφειρίου – Πολυκανδριώτης κ.α.) καθώς και μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη.

Λουτρά - Είσοδος 12€, Προπώληση, Φοιτητικό, Ανέργων 10€

Πληροφορίες - προπώληση: Γραφεία Φεστιβάλ, παραλία, Χώρα
Τηλέφωνο: 6996298000


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.