Ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή, 11 Αυγούστου το Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κεχριανών στο γήπεδο του χωριού. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε τόσο σήμερα όσο και τις προηγούμενες ημέρες στην καθιερωμένη πλέον διοργάνωση η οποία είχε διάρκεια περίπου μιας εβδομάδας. 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο μικρός τελικός μεταξύ των Μπριγαλάκηδων και της ομάδας Μεθανιώτες. Νικήτρια ήταν η πρώτη ομάδα με αποτέλεσμα 76-67. Μετά το τέλος της αναμετρήσεως πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων. Νικητής -έπειτα από δύο παρατάσεις- ο Ανδρέας Μέλος από την ομάδα Tiniadelphia.

Στον τελικό του 11ου Τουρνουά, νικήτρια ομάδα ήταν η Beerleaders όπου κέρδισαν τους Tiniadelphia με 61-56 σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο. Ο σύλλογος του χωριού πρόσφερε τα σχετικά δώρα στις νικήτριες ομάδες και ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία τους σε όλες τις αναμετρήσεις.

Φωτογραφικό υλικό από την σημερινή ημέρα

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.