Στην Ιερά νήσο Τήνο και στην ενοριακή κοινότητα Στενής, χθες ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, ιερείς και διακόνους του νησιού θυρανοίξια παρεκκλησίου ανεγερθέντος επ' ονόματι του Αγίου Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την ευσεβή οικογένεια του κ. Μάρκου Ματθαιάσου, κτίτορος, και ευχήθηκε ο Άγιος να είναι μεσίτης και πρεσβευτής τους προς τον Θεό και αναφέρθηκε προς τους πολυπληθείς Τηνίους και παραθερίζοντες, οι οποίοι είχαν κατακλύσει τους γύρω χώρους του ανεγερθέντος ναϋδρίου, στην παραγγελία και παρακαταθήκη του Κυρίου προς τους ανθρώπους, ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον άνθρωπο ποτέ και ότι αυτή η παρουσία του Θεού είναι εμφανής στην ζωή των ανθρώπων τόσο με την Θεία Λειτουργία, όσο και με την παρουσία των Αγίων, μεταξύ των οποίων και ο νεοφανής Άγιος Εφραίμ.

Φωτογραφίες: Γεώργιος ΠολυκανδρίτηςΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.