Οι επίλεκτοι φίλοι αρχίζουν την καινούργια ποδοσφαιρική σαιζόν με φιλικό αγώνα και προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου κατόπιν συνεννοήσεως με τον Αντιδήμαρχο Τήνου και Πρόεδρο των Παλαιμάχων Τήνου, Βαγγέλη Περιάλη και των άλλων παιδιών του αδελφικού σωματείου της Τήνου.

Στην ανάρτηση των Επίλεκτων Φίλων αναφέρονται ακόμα τα εξής:

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 07.55 ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SUPER FERRY ΜΕ ΑΦΙΞΗ ΤΗΝΟ 11.35.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΟΛΟΣ ΒΑΥ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ [ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ] ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΓIΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝΟ 16.45 ΑΦΙΞΗ ΡΑΦΗΝΑ 20.35.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΟΙΟ .

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.