Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως κάποιον που δεν μπορούσε να ζήσει στην ύπαιθρο. Τότε συναντήθηκα με την Τήνο και όλα άλλαξαν. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να δείξω αυτό το χειροποίητο νησί στους επισκέπτες μέσα από τα μάτια μου και άρχισα να το γνωρίζω. Για 25 χρόνια εξερευνούσα το νησί αναζητώντας τις πιο μυστικές ομορφιές, τα αριστουργήματα του μαρμάρου από διάσημους γλύπτες, τις απομονωμένες παραλίες, τα γραφικά ξωκλήσια, τη μαγεία των βράχων του Βώλαξ, τα μεσαιωνικά και βενετικά χωριά και για την παραδοσιακή γεύση της κουζίνας της Τήνου.

Έχοντας μια διαφορετική άποψη στην παρουσίαση του νησιού και μια διαφορετική προσέγγιση, έχω οργανώσει πολλές εκδηλώσεις και ξεναγήσεις για τον δήμο Τήνου, τους δημοσιογράφους και τους επισκέπτες.

Μην διστάσετε λοιπόν να ζητήσετε τη δική σας ιδιωτική και ειδική περιοδεία ή δραστηριότητα. Μια ομάδα επαγγελματιών θα προετοιμάσει το καλύτερο για εσάς.

Καλώς ήλθατε στο νησί. Ρωτήστε για το αγαπημένο μου μέρος. Θα χαρώ να σας το δείξω. Είναι μια έκπληξη ....

Βαλεντίνα Γαβριελάτου | tinosexclusive@gmail.com | 690.9085.678

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.